У Вінниці медики отримали 86 копійок доплати за роботу з інфікованими COVID-19

У Вінниці медики отримали 86 копійок доплати за роботу з інфікованими COVID-19
Фото ілюстративне

Під стінами Вінницької районної лікарні, яку перепрофілювали для роботи з інфікованим на коронавірус, відбувся пікет. Протестували самі медики та працівники лікарні, які отримали мізерні надбавки за свою роботу під час пандемії коронавірусу.

Протест виник через те, що лікарі, медсестри та санітарки отримали не рівномірні надбавки за роботу з хворими на COVID-19, повідомляє «24 канал» з посиланням на Вінниця.Info.

«Ми не втекли із цієї "передової"! Не сховали у відпустки чи на лікарняні! Покинули своїх дітей, чоловіків та батьків і живемо заради порятунку пацієнтів фактично у лікарні. А нам за квітень кинули на картки по 86 копійок доплати до звичайної ставки. А лікарям по 1,68 гривні! Це як? Чи пообіцяли в Києві та забули?», – зазначають медики.

Натомість керівництво лікарні у відповідь заявило, що нарахування до зарплати лікарі, медсестри та санітарки отримують відповідно до табеля робочого часу, який заповнюють керівники структурних підрозділів. А також заявили, що є неузгодженість між центральним і місцевими бюджетами щодо надбавок.

Сам пікет тривав близько 2 годин. Після цього лікарі та медсестри позабирали свої плакати.Однак пообіцяли, що за тиждень знову вийдуть на акцію протесту, якщо обіцянки центральної влади щодо надбавок не будуть виконані.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Запах присутній, як і на всіх очисних спорудах України, - КП «Луцькводоканал»
Наступна новина З жінкою, яка померла від коронавірусу у психлікарні на Волині, контактували пів сотні людей
Останні новини
Схожі новини