З жінкою, яка померла від коронавірусу у психлікарні на Волині, контактували пів сотні людей

З жінкою, яка померла від коронавірусу у психлікарні на Волині, контактували пів сотні людей
Волинська обласна психіатрична лікарня № 2

Із пацієнткою, яка померла від коронавірусу у Волинській обласній психіатричній лікарні в Олиці, контактувало близько 50 людей. З них – 25 пацієнтів відділення, куди її госпіталізували, і стільки ж медпрацівників.

Нині медики відділення працюють у штатному режимі, посилили запобіжні заходи, повідомляє Суспільне.

Нагадаємо, від коронавірусу померла 49-річна пацієнтка Волинської обласної психіатричної лікарні № 2, що в селищі Олика Ківерцівського району. Жінці було 49 років. Вона із села Яблунька Маневицького району.

За словами в. о. директора психлікарні Людмили Юрко, жінку госпіталізували у важкому психічному стані без ознак респіраторних захворювань.

«Температура вимірювалась, її слухали, її дивилися. Ніяких змін у неї не було. 28 квітня ввечері у неї з’явилась невисока температура. Призначили консультацію гінеколога та інфекціоніста. Це було 1 травня. Інфекціоніст запропонувала зробити тести. Ми зробили експрес-тест. Він був негативним. Зробили ПЛР-тест. В неділю жінці стало краще. А десь із третьої години дня почала різко рости температура. Тоді ми поставили питання принципово про перевід. Швидка допомога просто не встигла приїхати», – розповіла Людмила Юрко.

Це вже сьома смерть на Волині від коронавірусу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Вінниці медики отримали 86 копійок доплати за роботу з інфікованими COVID-19
Наступна новина У Луцьку агропродовольчі ринки хочуть відкрити уже 7 травня
Останні новини
Схожі новини