У вівторок на «Ягодині» можливі затори. Прикордонники просять не їхати сюди

У вівторок на «Ягодині» можливі затори. Прикордонники просять не їхати сюди

У вівторок, 29 вересня, у польському пункті пропуску «Дорогуськ», що межує з українським «Ягодином», відключать електроенергію, тому можливе уповільнення процесу оформлення транспортних засобів. У зв’язку з цим прикордонники просять водіїв планувати перетин кордону в інших пунктах пропуску.

Про це йдеться у повідомленні Держприкордонслужби України.

Технічне обслуговування трансформаторних станцій у пункті пропуску «Дорогуськ» проводитимуть у вівторок, 29 вересня, з 09:00 до 19:00 за київським часом (з 08:00 по 18:00 за варшавським).

«У зв'язку із зазначеними роботами буде відключено електроенергію. Протягом цього часу існує ймовірність уповільнення процесу оформлення контрольними службами Республіки Польща», – наголошують прикордонники.

Тому просять громадян під час планування закордонних поїздок, щоб уникнути накопичення транспортних засобів перед пунктом пропуску «Ягодин», обирати для перетину кордону інші пункти пропуску, які функціонують на українсько-польській ділянці.

Нагадують, що кордон з Республікою Польща можна перетнути в пунктах пропуску «Рава-Руська-Гребенне», «Краківець-Корчова», «Шегині-Медика» та «Грушів-Будомєж».

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в аварії загинула жінка. Водій був п’яний
Наступна новина Коронавірус на Волині. У яких районах і містах виявили хворобу за минулу добу
Останні новини
Схожі новини