У «Волиньгазі» визначили кращу команду аварійно-диспетчерської служби

У «Волиньгазі» визначили кращу команду аварійно-диспетчерської служби

На навчально-тренувальному полігоні у місті Рожище відбулися змагання серед аварійних бригад АТ «Волиньгаз».

Участь у конкурсі взяли команди з Луцького, Ковельського, Володимир-Волинського та Ратнівського відділень, – повідомляє пресслужба АТ «Волиньгаз».

Його мета – відпрацювати злагодженість дій всіх членів бригади під час аварійних ситуацій.

«Змагання ми проводимо щороку. Вони потрібні для того, щоб фахівці вчились один в одного, ділились досвідом, розуміли, як правильно та швидко ліквідовувати аварійні ситуації», – розповів начальник АДС «Волиньгаз» Валентин Киричук.

Працівники аварійних служб шукали газопроводи, виявляли витоки на надземному та підземному газопроводах, демонстрували вміння одягати засоби індивідуального захисту та надавати першу домедичну допомогу.

Конкурсна комісія оцінювала підготовку спеціалістів, оснащення та технічний стан автотранспорту та визначала найкращу команду на кожному етапі.

«З кожним роком росте кваліфікація працівників, оновлюються прилади та покращується робота бригад. Тому важливо, щоб фахівці локалізовували аварії в найкоротший термін, адже від їх професійності часто залежить життя та здоров'я людей», – зауважує начальник служби охорони праці та цивільного захисту «Волиньгаз» Петро Новосад.

Майстер Ковельського відділення Ольга Ярошович каже, що вона вперше бере участь у таких змаганнях.

«Для мене головне – це командна робота. Я багато спілкуюсь зі своїми працівниками, щоб покращувати наші вміння», – говорить вона.

Перемогу здобула бригада Володимир-Волинського відділення (місто Горохів), друге місце посіли аварійники Ратнівського, третє – Ковельського (місто Рожище), четверте – Луцького відділення.

«Ми cпостерігаємо, як працюють наші колеги та обмінюємося досвідом. Крім, того такі навчання – це можливість перевірити власні навики і сили», – поділився враженнями майстер Володимир-Волинського відділення Олег Бондар.

АТ «Волиньгаз» постійно проводить змагання серед аварійних бригад, аби вдосконалювати та покращувати їх роботу. Команди з Волині неодноразово займали призові місця на всеукраїнському рівні.

Читати також: З початку року «Волиньгаз» здійснив повірку 10 тисяч лічильників


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли в Україні очікувати перший сніг
Наступна новина У Ковелі 62-річний чоловік вчинив самогубство
Останні новини
Схожі новини