На Волині горіла старовинна дерев'яна церква. ФОТО

На Волині горіла старовинна дерев'яна церква. ФОТО

У селі на Волині горіла дерев’яна церква. 

Пожежа сталася у неділю, 6 травня, у старовинному храмі у селі Буцинь Старовижівського району у церкві Казанської ікони Божої Матері, – повідомляє Волинська правда

У день пам’яті Святого Георгія Переможця у селі Буцинь згоріла частина храму. Після святкового богослужіння у церкві відбулося хрещення дитини. Очевидці зазначають, що близько 14:00 загорілося приміщення храму.

Місцеві жителі оперативно намагалися загасити пожежу: носили відрами воду. Люди встигли винести з храму підсвічники, ікони, священні книги.

На місці працювало кілька пожежних служб, швидка допомога та поліція. Близько 17:00 на місце події прибув ОКЦ Управління ДСНС України у Волинській області.

Очевидці зазначають, що ймовірною причиною загоряння може бути електропроводка або ж свічка. Обставини з’ясовують правоохоронці, деталі оприлюднять згодом, кажуть у поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найбільші міста Волині - в децентралізаційній облозі
Наступна новина За 2 роки до проекту «Країна успішного бізнесу» приєдналося понад 33 тисячі підприємців
Останні новини
Схожі новини