У волинські лікарні надійшло нове обладнання для боротьби з COVID-19

У волинські лікарні надійшло нове обладнання для боротьби з COVID-19

Волинським медикам надійшла чергова благодійна допомога для боротьби з коронавірусом. Партія нового медобладнання для волинських медиків від компанії «Укргазвидобування» надійшла на Волинь 18 червня.

Про це інформують у Волинські ОДА.

Зокрема, рентгени та монітори пацієнта відразу учора поїхали у Ковельське МТМО (3 монітори пацієнта), Нововолинську центральну міську лікарню (1 рентген, 3 монітори пацієнта), Волинську обласну клінічну лікарню (1 рентген, 4 монітори пацієнта), Волинську обласну інфекційну лікарню (1 рентген, 4 монітори пацієнта), Луцький клінічний пологовий будинок (2 монітори пацієнта), Волинське обласне дитяче ТМО (2 монітори пацієнта), Любомльське ТМО (2 монітори пацієнта) та Ківерцівське районне МТО (2 монітори пацієнта).

Слід зауважити, що один рентген апарат коштує близько 4,5 млн грн, а монітор пацієнта – близько 75 тис. грн. Це вже друга партія допомоги від компанії.

    

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ПЦУ прокоментували справу проти Порошенка через «розпалювання ворожнечі»
Наступна новина У МОЗ розповіли, чи потрібно носити маски на пляжі
Останні новини
Схожі новини