У волинських пунктах обігріву за вихідні допомогли 41 людині

У волинських пунктах обігріву за вихідні допомогли 41 людині

Упродовж 16 та 17 січня до стаціонарних та мобільних пунктів обігріву у Волинській області, які розгорнули через значне зниження температури, звернулася 41 людина.

Про це поінформували в управлінні ДСНС області, пише Суспільне.Волинь.

Зокрема, в суботу, 16 січня, у пунктах обігріву допомогли 27 жителям області, а у неділю, 17 січня, рятувальники надали допомогу 14 волинянинам. Станом на 09:30 18 січня на території області функціонують 42 стаціонарні пункти обігріву, силами підрозділів ДСНС розгорнуті два мобільні пункти обігріву – у місті Луцьку та місті Ковелі. 

Рятувальники кажуть: тут громадяни можуть, відновити сили й знайти прилисток від морозів та несприятливих погодних умов.

Нагадаємо, 15 січня на Волині оновили перелік пунктів обігріву. Основними вимогами для влаштування в пункті – бути тверезим. Також потрібні медичні довідки з туберкульозного і шкірвендиспансерів, якщо людина бажає зігрітись в стаціонарному пункті обігріву і лишитися там на ніч.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шмигаль каже, що зміни в уряді – не на часі
Наступна новина У Луцьку в гаражі стався вибух. Приміщення та автівка згоріли вщент
Останні новини
Схожі новини