У Волинській обласній бібліотеці для дітей відбулася зустріч з письменницею Анастасією Левковою

У Волинській обласній бібліотеці для дітей відбулася зустріч з письменницею Анастасією Левковою

У Волинській обласній бібліотеці для дітей відбулася творча зустріч з літературознавцем, журналісткою, заступником директора з розвитку Українського інституту книги, письменницею Анастасією Левковою.

Гостя презентувала свій роман "Старшокласниця. Першокурсниця", який увійшов до коротких списків номінації "Дитяча література" Премії "Книга року BBC-2017", "ЛітАкцент року - 2017"; отримав відзнаку рейтингу "Барабука" у номінації "Дебют року в прозі".

«Роман «Старшокласниця. Першокурсниця» – це щоденник дорослішання дівчинки . Мене тішить, що читачі у багатьох описаних ситуаціях впізнають себе. Звісно, тут багато і автобіографічних моментів», – розповіла Анастасія Левкова.

«Я писала «Старшокласницю. Першокурсницю» для підлітків, бо вважала, що маю чим із ними поділитися, але з відгуків бачу, що вона великою мірою зачепила й моїх ровесників, усіх тих, чиє дорослішання припало на початок 2000-х років, – поділилася з присутніми гостя.

Під час презентації книги ми переконалися в тому, що роман буде цікавим та корисним не тільки для підлітків, а й для дорослих читачів: батьків, вчителів. Присутня на заході мама шістнадцятирічної дівчинки поділилася своїми враженнями від роману та подякувала автору за нього.

«Часто ми – дорослі забуваємо якими були у віці своїх дітей. Роман «Старшокласниця. Першокурсниця» допоміг мені зрозуміти деякі вчинки доньки та підтримати її у різних складних ситуаціях», – сказала вона.

Зустріч пройшла у жвавому спілкуванні. Письменниця дала відповіді на всі питання, які виникали під час розмови, а на завершення зустрічі побажала молоді жити у злагоді з собою, не боятися змінювати щось у своєму житті та впевнено йти до своєї мети.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні підписали меморандум для розвитку сільського господарства
Наступна новина Викрадачам лучанина оголосили про підозру
Останні новини
Схожі новини