У Волинській ОДА прокоментували «відставку» Володимира Гунчика

У Волинській ОДА прокоментували «відставку» Володимира Гунчика

У Волинській облдержадміністрації не підтвердили, але і не спростували інформацію про звільнення губернатора Володимира Гунчика та призначення нового голови.

За словами начальника відділу інформаційної політики Волинської ОДА Світлани Головачук, Володимир Гунчик зараз перебуває у відпустці, тим не менше – структури облдержадміністрації працюють у звичному режимі.

«Наразі в ОДА відсутня будь-яка офіційна інформація щодо цього. Тому не можу ні підтвердити її, ні спростувати. Голова ОДА до завтра перебуває у відпустці. Виконавча вертикаль працює у звичному робочому режимі», - повідомила Світлана Головачук.

Нагадаємо, 14 березня у волинських ЗМІ з’явилась інформація про те, що серед інших кадрових питань Кабінет Міністрів України вніс подання на призначення нового голови Волинської обласної державної адміністрації. Більше того, назвали навіть прізвище головного претендента на посаду губернатора – Савченко Олександр Ілліч, генерал-лейтенант, який раніше перебував на посаді заступника Міністра МВС України та обіймав посаду першого заступника голови Київської ОДА.

Вже ввечері у соцмережі Facebook розгорілось жваве обговорення цієї теми. «Масла у вогонь» підлив і волинський нардеп Ігор Гузь, який заявив, що через кілька днів президент України Петро Порошенко відправить у відставку голову Волинської обласної державної адмінстрації Володимира Гунчика.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Архітектори показали, як буде виглядати реконструйований центральний пляж Луцька. ФОТО
Наступна новина На Волині п'яний чоловік побив жінок. ФОТО
Останні новини
Схожі новини