У Волинській ОДА сказали, коли зможуть послабити карантин у «червоній зоні»

У Волинській ОДА сказали, коли зможуть послабити карантин у «червоній зоні»
Фото ілюстративне

У Волинській облдержадміністрації обіцяють передати вимоги підприємців державній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а вже та вирішуватиме, чи можна послабити карантин в регіоні.

Про це стало відомо у четвер, 5 листопада, під час брифінгу в ОДА.

Нагадаємо, у Ковелі, Нововолинську та Володимирі-Волинському протестували підприємці, обурені карантинними обмеженнями «червоної зони».  Зокрема, у Ковелі місцева влада вирішила закрити ресторани і перевести школи на дистанційне навчання.

«Ситуація невтішна і напружена. Відбувся ряд протестів з проханням пом’якшити карантинні обмеження. Ми добре розуміємо складність ситуації. Це робочі місця, податки, заробіток, який ви витрачаєте на утримання сім’ї. Ми розуміємо і готові підтримати, але щодня хворих більшає і держава повинна ухвалювати суворі карантинні обмеження», - сказав перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко.

«Ми будемо комунікувати з державною комісією ТЕБ та НС і шукати шляхи виходу з ситуації, тому що розуміємо – це не питання одного дня. Ваше бачення озвучимо і якщо державна комісія підтримає, ми приймемо рішення про послаблення карантину на регіональному рівні. Іншого шляху ми не маємо», - додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку легковик врізався в маршрутку
Наступна новина За тиждень більше 5 тисяч волинян захворіли на застуду. Лікарі кажуть про близьку епідемію
Останні новини
Схожі новини