У волинській теробороні розповіли і показали, хто варить бійцям український борщ. ФОТО

У волинській теробороні розповіли і показали, хто варить бійцям український борщ. ФОТО

Пан Роман служить у Ковельському батальйоні Волинської бригади тероборони з 25 лютого 2022 року. Служить на посаді стрільця. Проте у своєму відділенні позаштатно ще й виконує обов’язки кухаря. Адже до широкомасштабного вторгнення вдома звик готувати разом з дружиною.

Про свого побратима розповіли у 100-й бригаді ТрО. 

Своєю «коронною» стравою Роман вважає Його Величність української кухні – Червоний Борщ. А ще на кухні, де щодня чаклує Роман – ідеальний порядок. Столи та мисники акуратно застелені клейонкою.

Слоїки з консервацією вишикувалися стрункими шеренгами на поличках. Каструлі з пательнями відпочивають після «наряду» висячи на цвяшках.

Пакуночки зі спеціями дбайливо складені у картонну коробку. А в мисочках вже залиті водою подрібнені овочеві «заготовки»: картопля, морква, цибуля – бо ж обід уже не за горами…

Понад усе Роман, звісно, мріє про Перемогу. А здобувати її йому таки є заради кого! – Адже вдома на чоловіка чекають любляча дружина та трійко неповнолітніх дітей. Як каже він сам: «два синочки і лапочка дочка».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в п'ятницю впродовж дня не вимикатимуть світла. В Укренерго пояснили причину
Наступна новина Сьогодні у Луцьку прощатимуться з колишнім міським головою Анатолієм Похою
Останні новини
Схожі новини