У Волинській ОДЮСШ знову зміниться керівник

У Волинській ОДЮСШ знову зміниться керівник
Фото: Волинська обласна рада

Питання зміни керівника в ОДЮСШ розглянула сьогодні, 5 серпня, постійна комісія з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму. Участь у ній також взяли голова обласної ради Григорій Недопад, його перший заступник Юрій Поліщук та керівник профільного управління ОВА Олександр Хвещук.

Про це повідомила Волинська обласна рада. 

Підставою для розгляду кадрового питання стала заява призначеного майже два місяці тому виконувачем обов’язки директора обласної дитячо-юнацької спортивної школи  Віктора Бирилюка

До цього у закладі він обіймав посаду заступника керівника з питань економіки та фінансів. 

«Однак, Віктор Бирилюк просить звільнити його від виконання обов’язків очільника спортшколи, оскільки подвійне навантаження виявилося йому не до снаги», – йдеться у повідомлені. 

За пропозицією відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності кандидатом на посаду т.в.о висунуто Дмитра Піддубного.  

«Він має професійну освіту, тренерський, організаційний та керівний досвід», – додають у повідомленні. 

Відтак, члени постійної комісії  рекомендують голові обласної ради увільнити Віктора Бирилюка від виконання обов’язків директора Обласної дитячо-юнацької спортивної школи, а до призначення керівника на конкурсній основі, як того вимагає законодавство, або прийняття іншого розпорядчого документу, Дмитра Піддубного призначити тимчасово виконувачем обов’язків директора ОДЮСШ.

«Голова постійної депутатської комісії Віктор Галан-Влащук побажав новопризначеному керівникові успішної роботи, а також рекомендував зберегти тренерсько-викладацький склад та наповнюваність груп. Він також порадив зосередитися на розвитку не лише ігрових видів спорту, на яких в основному спеціалізується спортшкола, а також і акробатики та легкої атлетики – досягнення у цих видах демонструють лідерські позиції», – зазначають у дописі. 

Члени комісії також проголосували за внесення доповнень до Обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017–2023 роки в частині відзначення за значні заслуги та видатні досягнення представників галузі фізичної культури та спорту.

Також, за пропозицією депутата Андрія Мельника, управлінню молоді та спорту ОВА доручено розробити та надіслати в територіальні громади інструктивно-методичні рекомендації щодо роботи спортивних шкіл в умовах воєнного стану, в тому числі і дотримання безпекових норм під час проведення спортивних змагань та навчально-тренувального процесу.

Усі рішення члени профільної комісії ухвалили одноголосно.

Читайте також: Екс-директор ЦЗ Волині працюватиме в офісі омбудсмена


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стрільба з гвинтівки: основні правила безпеки
Наступна новина У Волинській ОВА розповіли план евакуації цивільних у випадку вторгнення з Білорусі
Останні новини
Схожі новини