У Волинському медінституті відбулася посвята у студенти. ФОТО

У Волинському медінституті відбулася посвята у студенти. ФОТО

У Волинському медінституті вчора, 19 вересня, відбулася посвята першокурсників у студенти. Цьогоріч лави медичного освітнього закладу поповнили понад 260 першокурсників включно із бакалаврами та магістрами.

Про це інформує Волинська обласна рада. 

Загалом професію медичного працівника середньої ланки в інституті здобуватимуть понад 700 студентів за спеціальностями: медсестринство (освітні програми: сестринська, лікувальна, акушерська справа, а також нова: екстрена медицина/парамедик); фармація, промислова фармація та психологія (клінічна психологія).

Тимчасово виконувачка обов’язки ректора медичного вишу Тетяна Пастрик привітала першокурсників зі вступом, а надто із їх усвідомленим вибором майбутньої спеціальності.

«Медицина – це не просто професія, це - покликання, велика відповідальність і велика любов до людини й світу. Щиро дякую за те, що з поміж безлічі вітчизняних медичних закладів і можливостей навчатись за кордоном ви сьогодні стаєте спільнотою Волинського медінституту. Це - престижно та відповідально, адже девіз нашого закладу: «Ваше здоров’я - наш пріоритет». Тут працюють професіонали. Унікальність нашого закладу й у тому, що в інституті функціонує фаховий коледж, у складі є професійно-технічне навчання, а також післядипломна освіта», - підкреслила вона.

Очільник Волиньради Григорій Недопад, звертаючись до першокурсників, наголосив на перспективності обраного ними навчального закладу та актуальності професії медичного працівника.

«Волинський медичний інститут активно розвивається та вдосконалюється. В амбітних планах керівниці та усього колективу – зробити заклад одним із найпотужніших в Україні. І ті унікальні спеціальності, які вже зараз починають проходити акредитацію, надзвичайно потрібні вітчизняній медицині. Ваші нові спеціальності будуть затребувані як на передовій, для порятунку життів наших захисників, так і для закладів охорони здоров’я нашого регіону», - наголосив він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині повалене дерево перекрило дорогу
Наступна новина У Луцькій громаді 350 дітей отримали шкільне приладдя від благодійників. ФОТО
Останні новини
Схожі новини