У волинському містечку збудують дитячий будинок сімейного типу

У волинському містечку збудують дитячий будинок сімейного типу

Рожищенська міська рада виділила земельну ділянку для будівництва дитячого будинку сімейного типу.

Найкращим забезпеченням інтересів дітей на сьогодні є створення можливості для їхнього зростання у сімейному оточенні, – пише Район.Рожище.

Система розвитку сімейних форм влаштування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, реалізується, у тому числі, шляхом створення дитячих будинків сімейного типу.

На такі цілі Уряд передбачив субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа.

Для реалізації урядових планів Рожищенська міська рада виділила земельну ділянку, де в майбутньому побудують дитячий будинок сімейного типу. Нині йде проектування житла.

«Міська рада виступає замовником будівництва житлового будинку для дитячого будинку сімейного типу. Для цього виділили земельну ділянку по вулиці Дорошенка, 5 у місті Рожище. Проектну документацію вже розробляє ТзОВ «Західкомунпроект», – пояснив міського голови Віталій Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька учениця реалізувала проект «Школа успіху». ФОТО
Наступна новина Концерт, куліш, дискотека – у Колодяжному відсвяткували День громади. ФОТО
Останні новини
Схожі новини