Луцька учениця реалізувала проект «Школа успіху». ФОТО

Луцька учениця реалізувала проект «Школа успіху». ФОТО

Випускниця «Школи успіху» від організації «Klitschko Foundation» - освітнього проекту для підлітків з усієї України – школярка Ірина Процюк влаштувала у Луцьку локальну «Школу успіху».

Перший навчальний день відбувся 11 вересня. Розпочались лекції у Молодіжному центрі Волині, остання відбулась у Луцькій міській раді.

«Ірина написала лист у відділ звернень про те, що вона хотіла б організувати «Школу успіху» в Луцьку для молоді. Ми її запросили на бесіду, зрозуміли, що вона налаштована дуже серйозно і справді хоче щось зробити. Пішли назустріч і допомогли організувати таку школу», – розповіла начальник відділу сім'ї та молоді департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Катерина Шкльода.

Завітали на «Школу успіху» учні 9-11 класів. Телеведуча Галина Падалко розповіла про майбутнє журналістики та інформаційні технології.

Дмитро Чумаченко поділився, як захиститись від хакерів. Андрій Мошковський навчав, що таке успіх і як його досягти.

Про успішне майбутнє говорила і Катерина Шкльода. Вона наголосила, що досягнення кожного залежать не від наявності освіти, а від самої людини і її наполегливості.

«Ваш успіх буде залежати від того, наскільки ви працюєте. Закінчений вуз не означає, що ти будеш успішний. Більшість мають дипломи про вищу освіту. Диплом не гарантує успіху. Ви будете сірою масою, якщо у вас буде тільки диплом. Вам потрібно бути на сходинку вище, щоб вирізнятись від інших», – сказала посадовець.

Вона радила молоді дивитись мотиваційні фільми, читати правильні книги, розвиватись, шукати себе, а ще – вірити у свої сили та докладати зусиль до досягнення свого успіху.

«На шляху успіху вам треба слухати людей, які чогось досягнули, і не слухати нікого, хто нічого не досягнув», – додала Катерина Шкльода.

Вона також розповіла учасникам «Школи успіху», що таке міська рада, які її функції, хто такі депутати і що вони роблять, звідки беруться гроші у бюджеті, та чому кожен виборець відповідальний за майбутнє країни.

12 вересня лекційні заняття продовжать. У рамках проекту школярі побувають на ПАТ «Теремно» і побачать, як виготовляють хліб.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Майже 481 тис. волинян обрали свого сімейного лікаря
Наступна новина У волинському містечку збудують дитячий будинок сімейного типу
Останні новини
Схожі новини