Концерт, куліш, дискотека – у Колодяжному відсвяткували День громади. ФОТО

Концерт, куліш, дискотека – у Колодяжному відсвяткували День громади. ФОТО

У неділю, 9 вересня, Колодяжне відсвяткувало День громади. Атмосферу свята під назвою «Мистецьким перевеслом квітчаєм рідний край» створював духовий оркестр. Для жителів і гостей громади силами місцевих аматорів сцени та запрошених артистів організували концерт «Талантів барви веселкові», а для наймолодших учасників свята – розваги й атракціони. Спортивний фестиваль «Територія здоров’я» зібрав чимало учасників у різних видах змагань.

Неабиякий інтерес в присутніх викликала виставка робіт декоративно-ужиткового мистецтва «Талант від Бога, вміння від душі», – повідомляють у Колодяжненській ОТГ.

Кожне село громади представило виставкову композицію та з гордістю розповідали присутнім про свій рідний куточок і працьовитих і талановитих людей, які там живуть.

На святкування Дня Колодяжненської громади прибуло багато гостей, серед яких – голова Ковельської РДА Віктор Козак, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, голова Голобської ОТГ Сергій Гарбарук, голова Зимненської ОТГ В’ячеслав Католик, делегація із гміни Вержбіца (Польща), помічник народного депутата України.

Дорослі та діти весело проводили час, робили багато фото й просто відпочивали. Цьому сприяла погожа днина і насичена культурна програма.

Після завершення концертної програми Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик подякував усім, хто долучався до підготовки і проведення свята, виразив впевненість, що кожен житель громади внесе свій внесок у загальний добробут і розвиток, запевнив, що з боку влади зробить усе, щоб підтримати перспективні та цікаві пропозиції та ініціативи.

Усіх гостей організатори свята частували запашним українським борщем з пампушками та козацьким кулешем. А насамкінець на усіх чекала святкова дискотека.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському містечку збудують дитячий будинок сімейного типу
Наступна новина Як прокидається Луцьк. ФОТО
Останні новини
Схожі новини