У волинському селі провели в останню земну дорогу Захисника Володимира Сохацького. ФОТО

У волинському селі провели в останню земну дорогу Захисника Володимира Сохацького. ФОТО

Сьогодні на Турійщині попрощалися із загиблим воїном Володимиром Сохацьким. Вулицями рідного села Літин тіло Героя на плечах пронесли військові. Віддати шану Захиснику та розділити з рідними біль від важкої непоправної втрати прийшли односельчани та мешканці сусідніх сіл, друзі і знайомі, побратими Володимира, повідомили на сторінці Турійської громади. 

Маючи бойовий досвіт, як учасник АТО, з початку повномасштабної війни, не чекаючи повістки з військкомату, Володимир шукав можливість якнайшвидше стати на захист країни, хоч мав проблеми зі здоров’ям. 28 квітня 2022 року він був мобілізований до Збройних сил України. Разом із побратимами з 14 ОМБР упродовж дев’яти місяців боронив рідну землю у запеклих боях. Загинув Володимир 8 лютого під час наступальних дій на Харківському напрямку.

У день прощання за душу загиблого воїна піднеслася спільна молитва. На честь Героя прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як купувати домени для сайту
Наступна новина «Волиньгаз»: сплатити за доставку газу необхідно до 20 числа
Останні новини
Схожі новини