У Володимирі 6 липня попрощаються з трьома загиблими Героями

У Володимирі 6 липня попрощаються з трьома загиблими Героями

У четвер, 6 липня, у Володимирі прощатимуться з трьома загиблими на війні Героями - Віктором АвраменкомПавлом Плісаком та Іваном Терещенком.

Про це повідомив мер Володимира Ігор Пальонка.

Чин похорону солдата Віктора Авраменка відбудеться у церкві святого Юрія о 10:00. Після відспівування траурний кортеж вирушить до будинку, де мешкав загиблий, що за адресою вул. Академіка Глушкова, 2.

О 12:00 відбудеться прощання з Павлом Плісаком у нього вдома за адресою вул. Луцька, 105/1, та о цій же годині востаннє побуває у рідному домі на вул. Садовій, 15, що у селі Заріччя, Іван Терещенко.

О 12.15 траурні кортежі вирушать від будинків, де мешкали загиблі воїни, до храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

«Прошу мешканців громади гідно провести Героїв в останню дорогу та долучитись до коридорів шани на вулицях Луцькій-Ковельській-Драгоманова та Степана Бандери-Устилузькій-Д.Галицького-Ковельській-Драгоманова», - закликав очільник громади.

Чин похорону обох бійців розпочнеться о 12.30.

Поховають усіх загиблих захисників на Федорівському кладовищі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Полеглого Героя з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»
Наступна новина Луцьк отримав потужні насосні станції для надійного водопостачання
Останні новини
Схожі новини