Луцьк отримав потужні насосні станції для надійного водопостачання

Луцьк отримав потужні насосні станції для надійного водопостачання

Комунальне підприємство "Луцькводоканал" у рамках співпраці з екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО отримало шість сучасних блочних підвищувальних насосних станцій європейського виробництва

Про це повідомляє Луцькводоканал.

"Луцькводоканал продовжує реалізацію всіх діючих міжнародних проєктів, серед яких – співпраця з екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО. В рамках співпраці у Луцькій громаді будуть повністю модернізовані 19 насосних станцій підвищення води, з допомогою яких забезпечується водопостачання на верхні поверхи багатоповерхівок, починаючи від п’ятого поверху. В кінці червня підприємство отримало шість сучасних блочних підвищувальних насосних станцій європейського виробництва для підвищення води на верхні поверхи. Найближчим часом розпочнеться їх монтаж, підключення і введення в роботу", - пишуть у відомстві.

В цілому в Луцьку діє 41 підвищувальна станція. Вони забезпечують якісне і надійне водопостачання для мешканців спальних районів Луцька у правобережній частині міста. Чимало зі станцій перебувають в критичному і зношеному стані, а тому потребують заміни, аби не допустити складних аварійних ситуацій.

З допомогою нових підвищувальних станцій майже 40 тисяч споживачів отримають якісну послугу водопостачання у своїх помешканнях. Тому цей проєкт є вкрай важливим для людей, його повна реалізація запланована до кінця цього року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі 6 липня попрощаються з трьома загиблими Героями
Наступна новина На Волині правоохоронці розшукують пенсіонерку
Останні новини
Схожі новини