У Володимирі на пішохідному переході 21-річний водій збив двох людей

У Володимирі на пішохідному переході 21-річний водій збив двох людей
У Володимирі на пішохідному переході 21-річний водій збив двох людей. Фото ГУНП у Волинській області

У Володимирі 21-річний водій збив двох пішоходів. Унаслідок ДТП 40-річного чоловіка госпіталізували.

Про це 11 лютого повідомила пресслужба ГУНП у Волинській області.

Аварія трапилась у четвер, 10-го лютого, близько 18:40 на пішохідному переході на вулиці Ковельській у Володимирі. 21-річний водій автомобіля «Daewoo Lanos» збив двох пішоходів. Серед них - 40-річний чоловік та 44-річна жінка. Унаслідок ДТП обоє отримали тілесні ушкодження. Чоловіка госпіталізували.

Як повідомляє видання «ZAXID.NET», у постраждалого чоловіка перелом гомілки, а у жінки – забій тканин обличчя, садно гомілки та гостра реакція на стрес. За попередніми даними, водій автомобіля був тверезим.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 8-го лютого у селі Липини Луцького району водій «Chevrolet» в'їхав у металевий відбійник, який пройшов крізь салон авто. Очевидці аварії розповіли, що 48-річний водій, ймовірно, заснув за кермом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через Омікрон невдовзі Волинь знову може потрапити в «червону зону»
Наступна новина Коронавірус на Волині: 1185 нових хворих та 8 смертей
Останні новини
Схожі новини