Заснув за кермом: деталі аварії під Луцьком, у якій відбійник наскрізь пробив авто

Заснув за кермом: деталі аварії під Луцьком, у якій відбійник наскрізь пробив авто

У селі Липини Луцького району водій Chevrolet в'їхав у металевий відбійник, який пройшов крізь салон авто. Аварія сталася зранку 8 лютого.

Як розповів Суспільному очевидець аварії Богдан Шевчук, 48-річний водій, ймовірно, заснув за кермом.

"Швидкість нормальна була. Він на узбіччя пішов десь за метрів 200. І тут бах.... Коли ми підбігли – він сказав, що заснув, їхав з Голландії разом з дружиною", – каже очевидець.

Водій та його дружина в аварії не травмувалися. "В сорочці родився. Пронизало всю машину, а він з однією подряпиною. Жінка в шоці була, але теж ціла", – розповів очевидець зіткнення авто з відбійником. Спілкуватися з журналістами подружжя відмовилося.

Як розповів у коментарі прес-офіцер Луцького районного управління поліції Ігор Лівошук, подружжя – родом з Хмельницької області. На водія правоохоронці склали два адмінпротоколи. Йдеться про порушення правил дорожнього руху та пошкодження та пошкодження дорожньої споруди.

З чоловіка також стягнуть штраф за пошкодження відбійника. Зі слів виконроба "Луцькавтодорсервісу" Михайла Голець, нині дорожники ще оцінюють збитки.

Читати також: Травмувалось троє людей. Луцький суд на пів року позбавив прав водія через ДТП з маршруткою


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Травмувалось троє людей. Луцький суд на пів року позбавив прав водія через ДТП з маршруткою
Наступна новина На Київщині затримали сирійця, який переправляв нелегалів через волинський кордон
Останні новини
Схожі новини