У Володимирі попри заборону продають алкоголь. ВІДЕО

У Володимирі попри заборону продають алкоголь. ВІДЕО
Фото ілюстративне, джерело: ERR News

У Володимирі-Волинському на час проведення фестивалю заборонили продаж алкоголю, однак цю заборону ігнорують.

Як пише один з організаторів фестивалю, помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч, у магазині «Маяк», яким володіє один з депутатів міськради, йому продали спиртний напій.

«Будь ласка, виконуйте рішення Виконкому, не будьте вже такими жадібними! Команда нардепа разом із міською та Зарічанською сільською радами організовує цікавий фестиваль для наших жителів, а ви на споюванні місцевого населення хочете на цьому нажитись», – звернувся він до власника магазину.

Читайте також: У Володимирі на вихідних заборонили продавати алкоголь

 

Сьогодні вночі вирішив перевірити, як виконується рішення Виконкому Володимир - Волинської міської ради про заборону продажу алкоголю під час Фестивалю «Княжий» який відбудеться 23-24 червня поблизу міста Володимир - Волинський. Заклад Маяк, власником якого є депутат міської ради - Андрій Принда безперешкодно продавав алкоголь сьогодні, 23 червня. Пане Андрію, я розумію, що ви є бізнесменом, але Ви також є депутатом міської ради. Будь ласка, виконуйте рішення Виконкому, не будьте вже такими жадібними! Команда нардепа разом із міською та Зарічанською сільською радами організовує цікавий фестиваль для наших жителів, а ви на споюванні місцевого населення хочете на цьому нажитись. Дане відео буде передане у відповідні інстанції, чекайте гостей!

Posted by Андрій Бокоч on Saturday, 23 June 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вчетверте за 9 місяців змінили начальника «земельного» управління
Наступна новина Як кермувати авто під час дощу: поради поліції
Останні новини
Схожі новини