У Володимирі попрощалися із загиблим Героєм Юрієм Градом

У Володимирі попрощалися із загиблим Героєм Юрієм Градом

8 грудня володимирчани попрощались із 42-річним загиблим Героєм Юрієм Градом, життя якого обірвалось від ворожого обстрілу під час оборони Харківщини.

У Свято-Юріївському храмі зібралась родина, близькі, сусіди, друзі, небайдужі містяни, численна команда колег полеглого з місцевої філії енергетичної компанії «Волиньобленерго», звідки й пішов Юрій Град на війну з початком повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, – повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Звертаючись зі словами співчуття до рідних, міський голова Ігор Пальонка сказав: «Ім’я нашого Героя навіки вписано в книгу історії нашої країни, нашої громади. І вічний наш обов’язок допомагати дітям, родині загиблого за незалежність Української держави воїна».

«Юрій виконав свій священний обов’язок, а тепер служитиме у Небесному війську – поруч із попередніми поколіннями борців за свободу України, Небесною Сотнею, героями сучасної російсько-української війни», – звучало у священничому слові.

Опісля траурна процесія відправилась на останнє прощання до будинку, у якому проживав Герой, на вулицю Млинну. Коридором шани містяни проводжали полеглого молодшого сержанта володимирськими вулицями, а Федорівське кладовище стало місцем його останнього спочинку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли розпочнуться та скільки триватимуть зимові канікули для луцьких школярів
Наступна новина На Волині прикордонники «приземлили» квадрокоптер
Останні новини
Схожі новини