У Володимирі попрощалися з Дмитром Будневським. ФОТО

У Володимирі попрощалися з Дмитром Будневським. ФОТО

У день світлого свята Віри, Надії, Любові та Софії Володимир-Волинська громада попрощалась з Героєм, що був родом із Харківщини. 30 вересня сотня містян зібралась у коридорі пам’яті та біля собору Різдва Христового, аби вшанувати та провести в останню путь молодшого лейтенанта Дмитра Будневського.

Про це повідомляють у  Володимирській міській раді.

Полеглому в бою за територіальну цілісність та незалежність України воїну було всього 38 років. Навколо труни з його тілом зібрались всі небайдужі до горя сім’ї – родина, побратими, духовенство, представники влади, друзі, колеги та жителі громади, які прийшли розділити біль втрати ще одного захисника України.

З приходом ворога на Харківщину Дмитро змушений був вивезти родину до Львова, звідки добровольцем пішов на фронт у лавах нашої місцевої бригади. Загинув воїн на батьківщині, залишивши двох неповнолітніх дітей: 11-річного сина та 5-річну дочку. Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук висловив співчуття родині загиблого, а також слова вдячності, адже завдяки таким Героям України ми виборюємо право на мирне майбутнє та незалежність держави..

Поховали військовослужбовця під звуки військового оркестру на Федорівському кладовищі.

Читайте також: На війні загинув волинянин Сергій Міщук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новинський хоче видобувати мідь на Волині
Наступна новина На сторічних фото показали, як одягалися та жили волиняни
Останні новини
Схожі новини