У Володимирі попрощалися з Героєм Олександром Семенчуком

У Володимирі попрощалися з Героєм Олександром Семенчуком

23 листопада громада Володимира провела в останню дорогу полеглого у бою земляка - 39-річного солдата Олександра Семенчука.

Про це повідомляють у Володимирській міській раді.

Володимирчанин загинув 5 червня цього року, однак був похований у Дніпрі як неупізнаний. Після позитивного висновку ДНК-експертизи здійснили ексгумацію, аби перепоховати тіло героя в рідному місті.

Про Олександра Семенчука його товариші згадують як про дуже спокійну та виважену людину. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України він не роздумуючи вирішив вступити до лав ЗСУ, аби обороняти територіальну цілісність та незалежність нашої держави. Після загибелі Олександр деякий час вважався зниклим безвісти. І лише після ДНК-експертизи вдалось встановити, що його поховано у Дніпрі. 

Не дочекалась цієї звістки мама полеглого солдата, яка померла за декілька днів до того, як стало відомо про збіг у ДНК-експертизі. У чоловіка залишилась сестра та дружина із сином, які проживають у Німеччині.

Попрощались з Олександром у його рідному домі на вулиці Поліської Січі та у соборі св. Юрія Переможця, де відбувся чин похорону. Останню шану Герою віддали його рідні, друзі, товариші та небайдужі містяни, які організували живий коридор вздовж вулиць, якими проїжджала траурна процесія. Співчуття від імені усієї громади висловив секретар Володимирської міської ради Іван Юхимюк.

Поховали бійця з усіма військовими почестями під залпи почесної варти на Федорівському кладовищі, неподалік іще свіжої могили його матері.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сьогодні у Луцькому районі - планове знешкодження вибухівки
Наступна новина Поліщук розповів про ситуацію в місті з електро- та водопостачанням
Останні новини
Схожі новини