У Володимирі попрощалися з Євгеном Ворошиком

У Володимирі попрощалися з Євгеном Ворошиком

8 жовтня у Володимирі попрощались із жителем міста, старшим сержантом Євгеном Ворошиком, який загинув від рук окупантів.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Містяни віддали останню шану земляку, зустрівши жалобний кортеж навколішки та із прапорами в руках. Чин похорону, на якому були присутні рідні, друзі, побратими, та усі небайдужі жителі, відбувся у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

29-річний старший сержант обіймав посаду командира відділення взводу безпілотних авіаційних комплексів батареї управління та артилерійської розвідки.

З перших днів російсько-української війни, яка розпочалась у 2014 році, мужньо захищав рідну землю від посягань ворога. До лав ЗСУ Євген Ворошик вступив за контрактом після проходження строкової служби ще у 2013 році.

Помер захисник 4 жовтня у шпиталі міста Харків від поранень, які отримав, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Першотравневе, що на Харківщині. Осиротілими залишилися мама Євгена, дружина та дворічний синочок.

Поховали полеглого воїна з усіма військовими почестями на кладовищі села Поничів.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним Героя…

Читайте також: На війні загинув лучанин Олександр Мартинюк

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку військовий під час реабілітації побрався з коханою
Наступна новина На Волині попрощалися з Героєм Юрієм Шнайдером
Останні новини
Схожі новини