У Володимирі продали готель «Волинь». Хто його купив

У Володимирі продали готель «Волинь». Хто його купив
Фото «БУГ»

У Володимирі продали готель «Волинь», який розташований у центрі міста на вулиці Князя Василька, 1. Новим власником приміщення готелю стало ТОВ «Людмир», яке зареєстроване 24-го січня цього року.

Місце реєстрації таке ж, як у готелю, вулиця Князя Василька, 1. Розмір статутного капіталу становить 16 900 000 грн. Представником підприємства виступає Музиченко Володимир Анатолійович, відомий у Володимирі як представник єврейської спільноти, пише БУГ.

Напис «Готель Волинь» з приміщення уже зняли, повісивши нову табличку «Готель». Інформацію про продаж приміщення підтвердив на бліц-брифінгу 11-го лютого й міський голова Ігор Пальонка.

Нагадаємо, депутати проти будівництва готелю хасидів у Володимирі.

Він додав, що місту нічого не було про це відомо. Вони дізналися лише після здійснення операції з продажу.

“Готель є у приватній власності, тому вони мають право без згоди міської ради здійснювати купівлю-продаж майна. Ми дізналися уже постфактум, що відбулася підтверджена нотаріусом угода з продажу. Маю лише витяг з реєстру речових прав”, – додав Ігор Пальонка.

У цьому випадку міська влада, за словами мера, отримує податок від нерухомого майна та має вплив на ділянку землі, де знаходиться парковка. З новим власником будуть вести перемовини.

Довідково: З 2013 року за даною адресою було зареєстроване підприємство ТзОВ “ГотельВолинь”, власницею якого була Мазій Оксана Миколаївна. Статутний капітал товариства становив 15 118 468,00 грн. Для проживання туристам пропонували 16 одно- і 16 двомісних комфортабельних номерів, 4 номери «Люкс», 16 номерів “Напівлюкс”.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Усі школи Луцька відновлюють очне навчання з 14 лютого
Наступна новина В Україні продовжує зростати кількість дітей, які хворіють на коронавірус
Останні новини
Схожі новини