Усі школи Луцька відновлюють очне навчання з 14 лютого

Усі школи Луцька відновлюють очне навчання з 14 лютого
Фото ілюстративне

Учні 5-11 класів усіх загальноосвітніх закладів Луцької громади з понеділка, 14 лютого, повертаються до очного навчання. Наразі продовжують хворіти на ГРВІ та COVID-19 менше 10 % луцьких школярів.

Про це Суспільному повідомив керівник міського управління освіти Віталій Бондар.

Нагадаємо, через велику кількість хворих на коронавірус луцькі школи пішли на карантин ще 26 січня. Планувалося, що дистанційне навчання триватиме до 6 лютого. Однак ситуація з захворюваністю не покращувалась.

"Сьогодні (11 лютого – ред.) провели нараду з керівниками шкіл. Всі повідомили, що ситуація покращується, зменшилася захворюваність серед дітей і є необхідність повернутися до звичайного формату роботи", – розповів головний освітянин Луцької громади.

Зі слів Віталія Бондара, також зменшилася захворюваність серед педагогів та технічних працівників шкіл. Наразі на лікарняному перебувають 5 % працівників закладів освіти. На самоізоляції через коронавірусну інфекцію – 50 класів у 38 школах Луцької громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Побут до Першої світової війни. У музеї в Луцьку відкрили виставку «Міське життя. На стику століть»
Наступна новина У Володимирі продали готель «Волинь». Хто його купив
Останні новини
Схожі новини