У Володимирі-Волинському – новий мурал. На ньому – портрет Стуса

У Володимирі-Волинському – новий мурал. На ньому – портрет Стуса
Фото - зі спільноти «Tvoe_v_v» в інстаграмі

У Володимирі-Волинському на вулиці Драгоманова на одній зі стін з’явився портрет українського поета-десидента та політв’язня Василя Стуса.

Мурал створював місцевий художник Павло Юрчук. Про це написала дружина Павла та заодно директор Володимир-Волинської дитячої художньої школи Катерина Юрчук у фейсбуці, повідомляє БУГ.

«Життя під час COVID вимагає нових сучасних методів виховного процесу. Стріт-арт є одним із них. Цікаво усі знають Василя Стуса…!?» – запитує вона.

Нагадаємо, про українського поета-десидента Василя Стуса, який загинув у в’язниці, знову заговорили після скандального рішення Дарницького районного суду Києва, який заборонив розповсюджувати тираж книги Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса» без дозволу народного депутата Віктора Медведчука від партії ОПЗЖ. Суд визнав, що деякі фрази у книзі порушують його честь та гідність.

Утім на початку листопада вийшов новий наклад книжки Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто переміг на виборах голови Іваничівської селищної ради
Наступна новина Не 10 842 нових хворих, а 10 179. Степанов заявив, що в «коронавірусній» статистиці – помилка
Останні новини
Схожі новини