У Володимирській громаді перейменують вулиці: триває обговорення громадськості

У Володимирській громаді перейменують вулиці: триває обговорення громадськості

У Володимир-Волинській міській територіальній громаді триває громадське обговорення щодо перейменування вулиць міста та сільських населених пунктів.

Про це йдеться на сайті Володимирської міської ради.

Протягом двох місяців спеціально створена робоча група консультувалася з науковцями, істориками, краєзнавцями та зібрала письмові звернення жителів вулиць, які підлягають перейменуванню. У результаті сформували список вулиць із пропозиціями нових назв. Серед ни є історичні назви, а також прізвища відомих жителів, які жили у Володимирі в різні часи, видатні українські постаті, а також військові з’єднання, що дислокуються у  Володимирі, а нині боронять країну в бою.

Зі списком вулиць та варіантами нових назв можна ознайомитись тут. 

До кожної вулиці із напрацьованими варіантами нових назв жителі можуть висловлювати власні пропозиції. Прийматиме зауваження громадськості письмово через ЦНАП або на електронну пошту [email protected] до 10 серпня 2022 року відповідальна особа – начальником відділу містобудування та архітектури управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради Тарас Киба (вул. Устилузька, 17, 2 поверх, телефон для довідок: 3-49-54).

Читайте також: Ще чотири луцькі вулиці хочуть переназвати: які є варіанти

Анонімні пропозиції та зауваження не прийматимуть!

Окрім цього, опитування думки громадськості триває і за допомогою Google форми.

Громадське обговорення зібраних пропозицій та їх оприлюднення (на офіційному сайті міської ради зокрема) заплановані на 9 вересня 2022 року в приміщенні ЦНАПу на вул. Устилузька, 17 (2 поверх).

Читайте також: У Луцьку хочуть перейменувати вулицю на честь загиблого військового


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під час комендантської години Луцьком гуляли двоє підлітків
Наступна новина У Луцьку задонатити на армію можна прямо з таксі
Останні новини
Схожі новини