У Воротневі – уроки просто неба. ФОТО

У Воротневі – уроки просто неба. ФОТО

Педагоги школи села Рованці Наталія Киричук та Оксана Зарубич практикують нестандартні уроки просто неба. 

Про це йдеться на сторінці Волинського ОУЛМГ.

Зокрема на території Воротнівського Лісівничого молодіжного центру нещодавно відбулись уроки читання та української мови у 4-А та 4-Б класах. Захід мав тематичне спрямування і відбувся з нагоди 100-річчя від дня народження видатного українського педагога Василя Сухомлинського. Діти, читаючи оповідання В.О. Сухомлинського «Краса, Натхнення, Радість, Таємниця», поринули у лісові багатства та спостерігали, слухали, відчували природу у всій її багатогранності. Опісля відтворили прочитане і побачене на папері за допомогою пензликів.

«Ми знову побували у нашій Волинській Швейцарії. Шкода, що у нас, як завжди, було мало часу. Проте ми провели його весело. Люблю наших діток за їхнє вміння фантазувати і бачити у звичайних речах щось таке, чого ми, дорослі, не помічаємо. Вони у нас фантазери ще ті», – ділиться враженнями педагог-інноватор Наталія Киричук.

Психологи та фахівці у сфері освіти стверджують, що «лісова педагогіка» – це модно та ефективно: «Навесні та на початку осені, у сонячні теплі дні, навіть ті, хто не цікавляться цією методикою, досить ефективно проводять уроки в парку, сквері чи лісі. Свіже повітря підвищує концентрацію уваги, а незвичний антураж сприяє кращому засвоєнню матеріалу».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селищі на Волині «гучно» відсвяткували початок нового сезону на цукровому заводі
Наступна новина Симфонія волинського лісу: художників запрошують у Цуманську пущу
Останні новини
Схожі новини