У селищі на Волині «гучно» відсвяткували початок нового сезону на цукровому заводі

У селищі на Волині «гучно» відсвяткували початок нового сезону на цукровому заводі
Джерело фото - Волинська правда

На Горохівщині у Мар’янівці місцеві жителі та гості населеного пункту відгуляли на концерті присвяченому початку нового сезону на «Горохівському цукровому заводі», який розташований у селищі.

Грандіозне дійство відбулося у п’ятницю, 28 вересня, на площі поблизу ресторації «Вулик», – пише Волинська правда.

Ще з самого  ранку сцена, яку встановили, нагадувала місцевим жителям про прийдешнє дійство – вечірній концерт. Вже ближче до початку дійства до сцени почав сходитися-з’їжджатися місцевий люд, аби подивитися, чим же їх дивуватимуть луцькі артисти.

Святковий концерт розпочали енергійні та позитивні ведучі Сергій Скулинець та його син Роман. Далі задавали святковий настрій запрошені артисти: вокальний квартет «Акорд», Катерина Гулюк, Юрій Матвійчук, гурт «Шанс-Music», шоу-балет «Лайм».

З вітальним словом до глядачів звернувся голова районної ради Тарас Щерблюк, який пообіцяв, що наразі недіючі маслозавод і сирзавод у Мар’янівці вже невдовзі відновлять свою роботу. Далі слово взяв Мар’янівський селищний голова Микола Климчук. Також зі святом початку нового сезону на цукровому заводі привітав і його директор Анатолій Теслюк. Опісля до вітань приєдналися почесні запрошені гості, зокрема керівництво ПП «Агро-Експрес-Сервіс».

Довгоочікуваним гостем свята був співак Роман Скорпіон. Вже з перших нот глядачі та дитяча фан-зона вгадували та співали в унісон з артистом улюблені пісні «Поцілую», «Мамо, я закохався», «Так сильно», «Давай будем разом» та інші. Порадував артист ма’рянівського слухача і прем’єрою пісні «Ти тільки моя».

А вкінці для молоді влаштували святкову дискотеку під «головуванням» Mc. Roma Twin та запальними міксами хітів від Dj. Vlad Twin.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Крок до гуманності: у Луцьку відбудеться марш за права тварин
Наступна новина У Воротневі – уроки просто неба. ФОТО
Останні новини
Схожі новини