Книга – теж лікар: у Воротневі запрацював лісовий буккросинг. ФОТО

Книга – теж лікар: у Воротневі запрацював лісовий буккросинг. ФОТО

14 лютого на території лісівничого молодіжного центру у Воротневі (філія «Ківерцівське лісове господарство»)  запрацював лісовий буккросинг.

Про це розповіли на сторінці Поліського лісового офісу. 

Ідея буккросингу проста: людина, прочитавши книгу, має залишити її («звільнити») у громадському місці (парку, кафе, поїзді, станції метро чи, як у нас, у лісі) - для того, щоб хтось інший зміг знову їі прочитати.

Плани створити такий куточок у Лісівничому молодіжному центрі виношувалися давно. А реалізувати надихнули люди, які стали активними учасниками спільних проєктів з екореабілітації.

Книга – теж лікар.

Літературу для буккросингу підбирали відповідально. Першою потрапила на наші полиці, звичайно, тематичні лісові криги. Є також у переліку світові, українські класики та сучасні автори - на нашій поличці кожен знайде собі щось до душі.

Багато книг знакових – подарованих відвідувачами та гостями Лісівничого молодіжного центру. Зокрема збірку «Волинь моя» презентували члени Волинського братства.

А ще на заклик подарувати книгу відгукнулося чимало небайдужих. Найактивнішими стали вихованці Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. героїв Небесної сотні.

Фахову підтримку також отримали від науковців, зокрема Терези Левчук, доктора філологічних наук, професора кафедри теорії літератури та зарубіжної літератури ВНУ імені Лесі Українки, яка подарувала власну тематичну добірку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хвалив сталіна і його комуністичний режим: на Волині викрили ворожого пропагандиста
Наступна новина Від сьогодні на Волині заборонено ловити щуку
Останні новини
Схожі новини