Як купити авто з Європи і зекономити тисячі доларів

Як купити авто з Європи і зекономити тисячі доларів

WEST AUTO HUB пропонує клієнтам унікальну послугу — ви можете придбати автомобіль за надзвичайно вигідною ціною в Україні. Таку можливість надає голландська компанія STORY AUTO OUTLET, з якою компанія співпрацює.

STORY AUTO OUTLET займається продажем нових моделей авто у Європі. Компанія імпортує транспортні засоби великими партіями, тому ціна на них значно менша, ніж ринкова. Представник STORY AUTO OUTLET Пол Хаген працює з WEST AUTO HUB вже 3 роки, тому тут впевнені у якості цих машин.

«Ми працюємо з компанією STORY AUTO OUTLET вже протягом довгого часу. Нам не потрібно їхати за кордон та перевіряти технічний стан машини, адже співпраця перевірена роками, й авто завжди приїжджають такі, як було заявлено. Окрім того, ми працюємо офіційно й прозоро: підписуємо договір про купівлю та отримуємо від продавця усі необхідні документи. Уже багато наших клієнтів скористалися такою можливістю та зекономили гроші на омріяній автівці», - розповіла керівник компанії WEST AUTO HUB Юлія Риковська.

WEST AUTO HUB щороку викуповує у голландської компанії понад 50 автомобілів, і ця кількість постійно збільшується. Клієнти отримують можливість купити якісний автомобіль зі знижкою, яка сягає до $25 тисяч. Кожен може обрати авто, яке є у наявності за нижчою ціною, звернутися до нас й отримати машину «під ключ».

У WEST AUTO HUB за такою пропозицією вже придбали:


Land Rover Discovery
Jaguar I-PACE

 

Переглянути актуальні позиції таких авто можна на сайті, їх список постійно оновлюється. Однак кількість машин зі знижкою обмежена. Зателефонуйте, щоб отримати додаткові деталі: 067 158 86 08

Читайте також: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У МОЗ запевняють, що благодійних внесків в лікарнях не буде
Наступна новина Апарати «штучної нирки» за 4 мільйони. У Володимирі-Волинському відкрили відділення гемодіалізу
Останні новини
Схожі новини