У «Ягодині» перекриють дорогу: люди протестуватимуть проти нового закону

У «Ягодині» перекриють дорогу: люди протестуватимуть проти нового закону

Жителі Нововолинська планують перекрити дорогу, що веде до міжнародного пункту пропуску «Ягодин».

За день до цього акцію проведуть під будівлею Нововолинської міської ради. Про це повідомляє «Нововолинський інформаційний портал» з посиланням на повідомлення Лілії Кузьмич у соцмережі, пише ІА Волинські новини.

Згідно з повідомленням, мешканців Нововолинська кличуть 9 січня о 15:00 зібратися біля міської ради.

«Чекаємо усіх кому не подобається закон про ввіз товару в Україну», - пише Лілія Кузьмич.

Також повідомляється про початок акції в Ягодині 10 січня.

«Шановні колеги, хто не задоволений новим законом про товар,оголошуємо збір 10.01.2018 о 09:00 біля пункту пропуску «Ягодин». Рава (пункт пропуску Рава-Руська, - ред.) зі своєї сторони підтримує, (!) адже лише припинивши рух вантажних автомобілів, ми зможемо вплинути на ситуацію. Протест має бути цілодобовим,ми мусимо організуватися та підміняти один одного», - йдеться у дописі.

Протестний захід організовують противники закону №6776-д про податкові обмеження на часте ввезення товарів з-за кордону, який вступив у дію1 січня 2018 року.

Мова йде про правила безмитного ввезення товарів в ручному або супровідному багажі сумою до 500 євро і з вагою до 50 кг діятимуть для тих, хто був відсутній в Україні понад 24 години і в'їжджає в країну не частіше, ніж 1 раз на 72 години. За більш частого в'їзду без податків можна ввезти товари на суму тільки до 50 євро.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Акціонери Apple закликають компанію боротись із залежністю підлітків від iPhone
Наступна новина Різдво у Луцьку зустріли в храмах. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини