У якій сукні зустрічати Новий рік 2019

У якій сукні зустрічати Новий рік 2019
фото ілюстративне, джерело: puscha-hotel.com.ua

Для жінки святковий настрій починається з її вбрання.

Якщо воно їй подобається, пасує, виглядає оригінально, свято вдасться.

Який же підібрати одяг для зустрічі Нового року? Сукні — оптимальний вибір для цієї події.

Отож, на шопінг!

Як вибирати

Представниці прекрасної статі знають: вдалу обновку підібрати нелегко. Щоб справді радувати, вона має задовольнити такі вимоги:

  1. Підкреслити принади фігури.
  2. Пасувати до кольору очей.
  3. Бути якісною і модною.
  4. Відповідати події.

Багато жінок, купуючи сукні, відразу обдумують, до якого взуття вони пасуватимуть, які аксесуари з вже наявних можна буде використати. Інші купують обновку, а потім підбирають до неї елементи ансамблю — нові. Результат буде відмінним, якщо прислухатись до порад фахівців.

Що радять дизайнери

Зважаючи на те, що символом прийдешнього року є свинка, фахівці індустрії моди рекомендують надати перевагу сукням у жовтій кольоровій гамі. Однак господиня року ще й земляна, тому палітра кольорів може бути:

  • зеленою
  • коричневою
  • пісочною

Щодо фасону, то для святкування у ресторані можна вибирати довгу сукню. Цілком доречно виглядатиме плаття зі шлейфом. Можна обрати варіант із пишною спідницею будь-якої довжини. Якщо зустріч Нового року планується у домашній обстановці, то купувати доречніше плаття з А-силуетом чи з багатошаровими спідницями. Стиль бебі-дол також підійде для свята в невеликій компанії вдома.

Зрештою, земляна свиня любить різноманітність, тому не надто вибаглива до фасонів і кольорової гами. Це дає широкі можливості вибору.

Де купувати

Брак часу — особливість будь-яких передсвяткових турбот. Тому зекономити його і водночас зробити оригінальну покупку дають можливість інтернет-магазини. Врахувати рекомендації дизайнерів і поєднати їх з власними бюджетними можливостями можна з допомогою інтернет-магазину JHIVA. Тут можна придбати модну обновку на будь-яку подію.

Є універсальні варіанти, які будуть доречними в новому році для інших святкувань чи вечірок. Короткі, міді, довгі — вибір величезний. Є плаття для шанувальниць гламуру, знайдуть собі обнову і консерватори, шанувальниці классики. Асортимент урізноманітнює можливість вибору тканин. Одним жінкам пасуватиме шовк, іншим — велюр чи бавовна.

Продукція вітчизняного виробника задовольнить смаки панянок різного віку і статусу. Адже вона дає можливість:

  • підібрати потрібний вам розмір,
  • ознайомитись із характеристиками, параметрами одягу,
  • оцінити вигляд товару на сайті з різних позицій,
  • оплатити обновку будь-яким способом,
  • отримати її за 3, максимум 5 днів,
  • обміняти або повернути продукцію.

До речі, до сукні одразу можна підібрати і піджак, щоб використовувати її у подальшому не лише для святкових подій, і мати обновку-ансамбль.

Головне — встигнути! Адже об’ємний каталог теж потребує часу для вдалого вибору. Тож робіть робочу перерву, знайомтесь з пропозиціями, визначайтесь із вибором, телефонуйте і отримуйте замовлення. Створюйте святковий настрій вже зараз!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть облаштувати ринок під вікнами будинку. Мешканці - проти
Наступна новина У два села на Волині не ходять автобуси
Останні новини
Схожі новини