У два села на Волині не ходять автобуси

У два села на Волині не ходять автобуси
Фото: prom.ua

У два села Шацького району не заїжджають автобуси. 

Йдеться про села Пехи та Самійличі. Про це говорили під час  засідання постійної комісії Шацької районної ради з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі, побутового обслуговування населення та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища, – пише Кордон.

Перший заступник голови Шацької районної державної адміністрації Віктор Плейтух повідомив, що проблемними залишаються села Пехи та Самійличі, а додатковий рейс потрібен у напрямку села Мельники.

Він зазначив, що немає перевізника, який закрив би потреби району. Підприємець, який випробовував маршрут, через деякий час заявив, що він невигідний.

Читати також: Що лучан найбільше дратує у маршрутках

Заступник голови адміністрації запевнив, що цю проблему будуть вирішувати спільно з об’єднаною громадою. Якщо організувати такий рейс в межах району, він не принесе прибутків, але й не буде дотаційним.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У якій сукні зустрічати Новий рік 2019
Наступна новина У Рівному підвищили вартість проїзду в маршрутках до 6 гривень
Останні новини
Схожі новини