У якому стані волиняни, які травмувалися в аварії біля Луцька

У якому стані волиняни, які травмувалися в аварії біля Луцька

Внаслідок аварії, яка сталася зранку, 27 грудня біля села Дачне, до лікарні потрапили троє чоловіків. Два пасажири та один водій. Двох травмованих у стані середньої важкості доставили до міської лікарні Луцька.

Про це Суспільному розповіла старша лікарка Центру екстреної медичної допомоги Світлана Іщук.

Як розповів лікар ургентної допомоги Олександр Шкльода, чоловіки знаходяться в відділенні нейрохірургії.

"У них виявили струс головного мозку, по скелету – все ціле, переломів немає. Вони при свідомості, але не пам’ятають обставин травми", – каже медик.

Ще одного травмованого в аварії ушпиталили до обласної клінічної лікарні. Зі слів старшої лікарки Центру екстреної медичної допомоги Світлани Іщук, в нього – черепно-мозкова травма, подвійний перелом стегна. Наразі стан чоловіка – важкий.

Попередньо аварія сталася через слизьку дорогу. Водій ВАЗ не врахував погодних умов і його занесло на зустрічну смугу, – розповів на місці ДТП старший слідчий районного відділку поліції Василь Перевознік.

Зі слів слідчого, за фактом ДТП поліція розпочала кримінальне провадження. Пошкоджені авто з місця аварії забрав евакуатор.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині шукають чоловіка, який зник напередодні на автостанції у Володимирі
Наступна новина Почали голосування за найкрасивішу ялинку України. Луцьке «тріо» – серед претенденток
Останні новини
Схожі новини