У Єгипті помер племінник митрополита Михаїла, студент Волинської православної академії

У Єгипті помер племінник митрополита Михаїла, студент Волинської православної академії

Сьогодні, 17 березня, повідомили про смерть сина відомого тернопільського священника Анатолія Зінкевича та племінника митрополита Луцького і Волинського Михаїла – 21-річного Антона Зінкевича.

Антон був студентом 2-го курсу Волинської православної богословської академії УПЦ КП. ЗМІ кажуть, що помер він за «загадкових обставин», – пише «Номер один».

Мовляв, Антон Зінкевич з друзями поїхав на відпочинок у Єгипет. Звечора ліг спати і не пробудився. Зранку друзі виявили Антона уже мертвим. Що сталося з молодим хлопцем, поки не відомо. На сьогодні вирішується питання про транспортування тіла Антона Зінкевича на Україну.

«Відійшов у небесні оселі студент 2-го курсу Антон Зінкевич. За невеликий проміжок часу він себе проявив як зразковий студент Волинської православної богословської академії. Вся повнота Академії висловлює щире співчуття рідним і близьким з приводу смерті Антона та молиться за спокій його душі.
Вічна пам’ять і Царство Небесне новоспочилому рабу Божому Антону», – повідомляють на сайті академії.

До слова, батько Антона, отець Анатолій Зінкевич був настоятелем тернопільського Свято-Троїцького духовного центру імені Данила Галицького Української православної церкви. Очолював ініціативну групу «Почаївській лаврі – статус національної духовної святині» та громадський рух «Українські святині – українському народу». Його серце перестало вбитися 13 лютого 2019 року.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині створено чотири окружні прокуратури. Інфографіка
Наступна новина У Горохівській громаді – новий та сучасний підрозділ ЦНАПу
Останні новини
Схожі новини