У ЖК «Амстердам» з’явилися нові квартири на продаж

У ЖК «Амстердам» з’явилися нові квартири на продаж

Стартував продаж квартир у новому, четвертому під’їзді ЖК “Амстердам”, який у с. Струмівка будує компанія “Інвестор”. З цієї нагоди - акційна пропозиція: ціна на квартиру з однією спальнею зафіксована у доларах - $ 28 000.

Акційна квартира має спальню (10,77 м2), простору вітальню із кухнею (17,99 м2), окремий гардероб, коридор та лоджію.

У житловому комплексі “Амстердам” зараз відбувається будівництво трьох під'їздів. Тут застосовують нову технологію монолітно-каркасного будівництва, яка дозволяє виконувати роботи швидкими темпами, а також має ряд інших переваг:

  • Велика кількість різних дизайнів квартир, лише в перших трьох під'їздах - 47. У четвертому під'їзді будуть також нові планування. При цьому є широкий вибір розмірів помешкань: від 38 до 87 м2.
  • Нова класифікація квартир за світовими стандартами, тобто – не за кількістю кімнат загалом, а за кількістю спалень. У кожній квартирі «Амстердама» є і вітальня, і одна або більше спалень.
  • Можливість легко робити перепланування та об’єднувати кілька квартир в одну. Завдяки технології монолітно-каркасного будівництва, за якою зводять «Амстердам», в квартирах відсутні несучі стіни. Відповідно, немає жодних обмежень у тому, як змінювати дизайн квартири.
  • Оригінальне планування квартир на першому та верхньому мансардному поверхах.

Про особливості планування в ЖК “Амстердам” можна прочитати за посиланням.

Які роботи зараз відбуваються на будівельному майданчику, дивіться у відеозвіті:

В ЖК “Амстердам” також буде особлива архітектура. Затишний внутрішній двір з максимальною кількістю зелені та лаконічними доріжками, власні поквартирні “патіо” та жодної припаркованої автівки біля під’їзду - за такими принципами тут організована прибудинкова територія. Стримані фасади, схилі дахи та сучасний декор додають простору відчуття камерності та затишку і відтворюють архітектурні традиції західноєвропейських міст.

Більше про архітектуру ЖК “Амстердам” читайте у розповіді головного архітектора Майстерні МОСТ Дмитра Котлярова: “Європейські фасади, напіввідкритий двір та поквартирні “патіо”

Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

+38 067 543 74 66

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт:investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку святкуватимуть День молоді
Наступна новина На Волині розшукують 23-річну дівчину. Вийшла з офісу і не повернулася додому
Останні новини
Схожі новини