У ЖК «Caramel Residence» легко економити тепло

У ЖК «Caramel Residence» легко економити тепло

В квартирі холодно, а за тепло потрібно платити суму з багатьма нулями. Або ж навпаки – у помешканні настільки спекотно, що доводиться відкривати вікно, аби випустити тепло. З такими проблемами нерідко стикаються мешканці багатоповерхівок, які користуються послугами централізованого теплопостачання.

Натомість сучасні забудовники дбають про те, щоб жителі новобудов не мали негараздів із теплом у власних оселях. Зокрема в житловому комплексі «Caramel Residence», що будують на вулиці Конякіна у Луцьку, у кожній квартирі буде автономний котел виробництва німецької компанії Vaillant.

НІМЕЦЬКІ КОТЛИ – ЦЕ ЯКІСТЬ НА ДОВГІ РОКИ

Котел забезпечить опалення та постачання гарячої води. Також за бажанням на стадії будівництва можна замовити у забудовника підігрів підлоги.

«Ми знаємо, що наприклад, котел китайського виробництва був би втричі дешевшим, ніж німецького. Але на якості і комфорті наших мешканців ми не економимо. Німецький котел – це якість і надійність на довгі роки», - переконує начальник виробничо-технічного відділу Будівельної компанії ЛДБК Тарас Пелюх.

З таким котлом мешканці квартири самостійно вирішують, коли і на скільки градусів нагрівати помешкання. У цьому ти не залежиш ні від комунального підприємства, ні від сусідів.

Котел обладнаний термостатом – пристроєм, що підтримує у квартирі встановлену температуру. Схожими приладами виробництва датської компанії Danfoss обладнали й батареї. Вони вимірюють температуру повітря у конкретній кімнаті і знижують або підвищують її, залежно від потреби.

Інженер підприємства «Меркурій-В», яке постачає обладнання для опалення, Андрій Корнійчук каже, що такі котли Vaillant – найдорожчі у своєму класі серед доступних в Україні. Вони можуть безперебійно працювати близько 15 років. А труби німецького виробника REHAU – 50 років.

«Ми були на заводі і бачили, що їх виготовляють і перевіряють роботи. Людського фактору взагалі немає. В трубу запускали повітря під тиском, що у 10 разів перевищує норму, і при цьому вона не лопнула», - зазначає Андрій Корнійчук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ЖК «Caramel Residence» тепліше з вікнами REHAU

НАДІЙНЕ УТЕПЛЕННЯ ФАСАДУ

Фасад житлового комплексу утеплюють пінополістирольними плитами. Загалом – 12 сантиметрів утеплювача, що дозволяє отримати коефіцієнт теплоопору навіть вищий, ніж передбачено державними будівельними нормами.

«Часто говорять, що мінеральна вата кращий утеплювач, ніж пінополістирол. Але коефіцієнт теплоопору у них практично однаковий, натомість вата поглинає вологу і з часом стає тяжчою. Також її монтаж складніший. Усе це може призвести до того, що з часом фасад почне руйнуватись. А з пінополістиролом такого не буде», - каже Тарас Пелюх.

Для пожежної безпеки на фасаді житлового комплексу кожні три поверхи та навколо віконних прорізів роблять пояси з мінеральної вати. Це для того, щоб у випадку пожежі вогонь не перекинувся з квартири на фасад і не поширився на інші поверхи.

При монтажі утеплювача у ЖК «Caramel Residence» використовують сертифіковану систему австрійського виробника Baumit. Це якісні шпаклювальна, грунтувальна та морозостійка клейова суміші, декоративна штукатурка.

«Система ідеально відповідає нормам утеплення фасаду. При правильному монтажі системи утеплення і догляді такий фасад зможе прослугувати без ремонту щонайменше 25 років», - розповідає директор компанії «Фасад-Інтер’єр», яка є дистриб’ютором Baumit, Георгій Одішарія.

Детальніше ознайомитись із перевагами масштабного житлового комплексу «Caramel Residence», який будує місцевий досвідчений забудовник ЛДБК, можна на сайті. Відділ продажу компанії знаходиться у Луцьку на вулиці Ветеранів, 22. Контактні телефони: (0332) 78 63 42, (066) 089 74 18, (095) 888 94 00


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для луцьких прикордонників закуплять безпілотники за понад 7 мільйонів гривень
Наступна новина Волинянка відзначила 105-річний ювілей. ФОТО
Останні новини
Схожі новини