На Волині кутю та голубці для військових на передову готували усім селом. ФОТО

На Волині кутю та голубці для військових на передову готували усім селом. ФОТО

Звірівські господині дві доби готували різдвяні страви для односельців, які воюють у Донецькому та Харківському напрямках. Вночі пакунки зі святковими наїдками вирушили до семи військовослужбовців зі Звірова, які боронять наш край у гарячих точках фронту, за маршрутом, розповіли в Підгайцівській громаді.

 У селі волонтерять від початку війни, спочатку долучались до різноманітних зборів, проводили на подвір'ї церкви благодійний ярмарок у підтримку ЗСУ, а останнім часом об'єдналися навколо місцевого волонтера Юрія Ойцюся.

Він і запропонував організувати збір коштів та продуктів, аби підготувати черговий вантаж до Різдва.

Кутя, млинці та вареники, Олів’є та вінегрет, печені стегенця та капуста, зрази з м’ясом, м’ясна печеня, пиріжки та печиво – більше ніж 12 різноманітних страв підготували місцеві мешканки для військових.

Сили розподілили так: одні куховарили гуртом на кухні шкільної їдальні, інші місили тісто і випікали пиріжки з різноманітними начинками у дома та приносили у пункт збору.

Додали ще консервації, чай та каву – все для того, аби порадувати солдатів та додати домашнього затишку там, далеко від дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«При кровотечі другого шансу не буває». Рівнянка 8 років вчить військових рятувати себе


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомо, хто займе посаду керівника управління освіти на Волині
Наступна новина Сьогодні буде знеструмлено значну частину Луцька
Останні новини
Схожі новини