Учасниці «Міс України» з Волині поділилися враженнями від конкурсу

Учасниці «Міс України» з Волині поділилися враженнями від конкурсу

Дві жительки Волинської області, які брали участь у конкурсі краси «Міс Україна-2018», розповіли про свої враження від участі в проекті.

Мешканка села Скобелка Горохівського району Наталія Оверчук зізналась, що не засмутилась через те, що не перемогла.

«Я рада, що в моєму житті була така можливість! Участь у конкурсі - це вже свого роду перемога, бо до фіналу з 15000 претенденток обрали саме мене. Це цікавий досвід, саморозвиток, знайомства з цікавими та успішними людьми! Звичайно, кожна з учасниць ішла на конкурс за перемогою. Я просто рада була бути в цьому середовищі», - розповіла дівчина.

Наталія Оверчук. Фото: Miss Ukraine / Мисс Украина

«Під час підготовки до конкурсу до нас щодня приїжджали цікаві люди з майстер-класами. Мені дуже сподобалась та запам’яталась зустріч з тренером з етикету. Від нього ми дізнались багато цікавого: як правильно та доречно підбирати одяг відповідно до ситуації, як поводитись, а також навчились мистецтва короткої бесіди – «Small talk», – поділилась Наталія.

На конкурсі вона здобула титул «Міс InRating» та отримала 50 тисяч гривень. Частину винагороди волинянка витратить на себе, в тому числі на шопінг, а решту відкладе.

«Я витратила багато часу та зусиль на конкурсі і вважаю, що потрібно собі віддячити за старання», – зізналась вона. 

Інша учасниця, лучанка Мирослава Буденчук у захваті і від конкурсу, і від підготовки до нього.

«Найбільше запам’яталась зустріч з Уляною Пчолкіною – це українська професійна каратистка, громадська діячка, телеведуча та фіналістка першого у світі конкурсу краси «Miss Wheelchair World 2017». Попри свою інвалідність, вона не перестала радіти кожній хвилині і брати від життя все! Такі люди надихають і мотивують!» – розповіла дівчина.

Мирослава Буденчук. Фото з архіву дівчини

Вона стала володаркою титулу «Міс симпатій JetSetter.ua». Невдовзі візьме участь у проекті від JetSetter.ua - порталу про світське життя, подорожі та моду. Дівчина стане героїнею рубрики «Гардероб». Вона розкаже, якому стилю надає перевагу, які бренди любить, і покаже свої улюблені речі з гардеробу.

«Участь у конкурсі – це неймовірний досвід, за який я щиро вдячна долі! Це знайомство з безмежною кількістю талановитих і особливих людей, у кожного з яких є чому повчитися! Шоу закінчилося, але, я впевнена, головні мої перемоги ще попереду!» – додала Мирослава.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині презентують фільм «Dzidzio Перший Раз»
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку 4 жовтня
Останні новини
Схожі новини