Дві волинянки візьмуть участь у конкурсі «Міс Україна». ФОТО

Дві волинянки візьмуть участь у конкурсі «Міс Україна». ФОТО

Дві мешканки Волині візьмуть участь у конкурсі «Міс Україна 2018». Це Мирослава Буденчук з Луцька та Наталія Оверчук з Горохівського району.

Відбудеться конкурс 20 вересня на каналі «1+1». У ньому візьмуть участь 25 учасниць. Зараз дівчата перебувають у закритому заміському готельно-ресторанному комплексі «Чотири сезони», де відбувається підготовка. 

Мирослава Буденчук навчається у польському місті Варшава.

«Планую закінчити університет та повернутися на Батьківщину, хочу працювати у сфері містобудівництва, втілювати європейські стандарти в українські реалії. Мрію жити у вільній і незалежній Україні, де поважають минуле, але піклуються про майбутнє», – таким бачить своє майбутнє лучанка.

Мирослава Буденчук

«Мені 22 роки, я закінчила стоматологічний факультет. Я «Перша віце-міс Львова 2018». Люблю ходити в спортзал, басейн, читати детективи, гуляти з друзями і шопінг. Вмію радіти дрібницям і в усьому бачу позитив!» – так описує себе Наталія Оверчук. 

Наталія Оверчук

До слова, на головному світському порталі країни JetSetter.ua у номінації «Міс Симпатій JetSetter.ua» триває відкрите голосування. Щоб віддати свій голос за волинянок, варто перейти за посиланням

Нагадаємо, Мирослав Буденчук влаштувала благодійну акцію, щоб допомогти дітям із Волинського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Зібравши кошти, дівчина разом із друзями та командою аніматорів зі студії «Розважайко» відвідали заклад. Волонтери привезли розвиваючі іграшки, а також побавилися разом з дітками, грали в ігри, ловили бульбашки і веселилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця «Міс України» з Луцька привезла іграшки в дитячий реабілітаційний центр. ФОТО. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька знесли альтанку. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку вручили першу премію імені Івана Корсака. ФОТО
Останні новини
Схожі новини