Учені зробили несподіване відкриття про дієти

Учені зробили несподіване відкриття про дієти

Медики розповіли, для кого дієти насправді ефективніші та корисніші.

Про це повідомляє Радіо Максимум

Учені провели експеримент за участю жінок та чоловіків, який підтвердив, що представникам сильної статі під час дієт вдавалось швидше позбутися ваги та ризиків різноманітних захворювань.

Відомо, що дослідження тривало 8 тижнів за участю понад 2 тис. добровольців. які щодня вживали до 930 калорій. Їхні показники здоров'я відстежували і виявили, що при схудненні у жінок зникав не лише жир, а й м'язова маса.

 

У той же час, представниці прекрасної статі ефективніше знижували рівень шкідливого холестерину, аніж чоловіки. До того ж, дієта більше зменшувала окружність стегон саме у жінок.

Однак у чоловіків покращувався обмін речовин та показники серцевого ритму, а ключовою перевагою стало те, що вони значно швидше позбавлялись зайвої ваги.

"В середньому, втрата ваги у чоловіків була на 16%", – відзначають науковці, пояснюючи, що під час схуднення гендерні відмінності мають також братися до уваги. Тому не варто порівнювати чоловіків та жінок на дієтах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Замок Любарта показали з висоти пташиного польоту. ФОТО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 12 серпня
Останні новини
Схожі новини