Учора Росія одномоментно випустила по Україні 70 ракет. З них долетіли 8

Учора Росія одномоментно випустила по Україні 70 ракет. З них долетіли 8
Фото наслідків ракетного удару на Львівщині

26 березня росія випустила по території України рекордну кількість ракет. Загалом же, вони обійшлися агресору в півмільярда доларів. При цьому ППО України поставила рекорд зі збитих цілей: із щонайменше 70 ракет долетіли лише вісім, інші були знищені в небі.

Про це повідомляє The Insider.

До слова, у цей же час над Волинню збили три ракети, які були випущені з території Білорусі. Одна з них таки влучила у нафтобазу в Дубно, що на Рівненщині. Також учора, 26 березня, ракетами двічі вдарили по Львівщині. 

За даними джерел видання The Insider, вчора 52 ракети були випущені з кораблів Чорноморського флоту і щонайменше 18 з території Білорусі.

Як зазначає видання, ППО України поставила рекорд зі збитих цілей: із щонайменше 70 ракет долетіли лише вісім, інші були знищені в небі. Загальна вартість цих ракет перевищує $340 млн. прямих виробничих витрат, а з урахуванням логістики – до півмільярда доларів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У районі ЧАЕС горять 10 тисяч гектарів лісів. Це загрожує радіацією Україні, Білорусі і Європі
Наступна новина У бою з російськими окупантами загинули двоє військових з Волині
Останні новини
Схожі новини