Удар блискавки. На Волині горіли три будинки

Удар блискавки. На Волині горіли три будинки
Фото ілюстративне

На Волині через розряд блискавки горіли будинки у селі Запілля, Головне та Відути. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Про це інформує УДСНС Волині.

Так, вранці о 6:27 у селі Запілля Любомльської МГ через розряд блискавки зайнялася покрівля цегляного житлового будинку. Вже о 7:35 вогонь загасили працівники 10-ї ДПРЧ ГУДСНС України у Волинській області разом із працівниками  місцевої пожежної охорони села Полапи. Полум’ям  знищено 40 м2 покрівлі, 6 м2 перекриття, 30м² металевого листа, пошкоджено 150 м² перекриття, речі домашнього вжитку, 30 м² оздоблення стін, 100 м² оздоблення стелі.

 У цей же час у селі Головне блискавка завдала збитків і мешканцям триквартирного дерев’яного житлового будинку. Так, о 6:33 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у с. Головне Ковельського району, яку працівники місцевої пожежної охорони цього ж села ліквідували о 8:45. Вогонь встиг знищити  частково шиферну покрівлю над  квартирою №3 та № 2, а також  зачепити крокви  та знищити фронтони  у квартирах № 1 ,2.

О 7:20  блискавка влучила у цегляну господарську будівлю в с. Відути Луківської СГ. Вогонь, що вирував на шиферній покрівлі споруди, о 8:25 приборкали працівники 17-ї ДПРЧ ГУДСНС України у Волинській області та двох місцевих пожежних команд сіл Перевали та Луків. Вогняна стихія знищила 65 м2 покрівлі, 40 м2 перекриття та речі домашнього вжитку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині від коронавірусу вакцинували дітей
Наступна новина На Волині таки вирішили закрити школи у селах Краска та Доманове
Останні новини
Схожі новини