Українське фентезі «Сторожова застава» зможуть побачити в 27-ми країнах. ВІДЕО

Українське фентезі «Сторожова застава» зможуть побачити в 27-ми країнах. ВІДЕО

Права на український фільм «Сторожова застава» продали в 19 країн. Про це повідомила компанія Кінороб, яка займалася виробництвом стрічки. Зокрема у переліку Китай, Японія, Іспанія, Італія та Канада.

У кінокомпанії також додали, що з грудня 2017 року фільм з англійськими субтитрами можна подивитися мешканцям 27-ми країн через прокатні інтернет-платформи.

Гроші на виробництво цієї української стрічки виділяли з державного бюджету. Втім, як запевняють творці, вони вже почали їх повертати. Перший один мільйон 20 тисяч гривень перерахували до фонду Держкіно ще на початку грудня минулого року.

Решту планують повернути після міжнародного прокату стрічки. Загалом на зйомки витратили 40 мільйонів 300 тисяч гривень з них 18 мільйонів 100 тисяч надало Держкіно. Наразі стрічка вже заробила більше 20-ти мільйонів гривень.

У першому українському фентезі йдеться про пригоди сучасного школяра. Головний герой через магічний портал потрапляє з нашого часу на тисячу років назад. Там він стає свідком і учасником героїчних історичних подій. Стрічку зняли за однойменною книгою Володимира Рутківського.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Акція від «Інвестора»: купуй квартиру - вигравай кухню з ексклюзивним дизайном
Наступна новина Волиняни через термінали ПриватБанку купили товарів майже на 2 мільярди гривень
Останні новини
Схожі новини