Укравтодор поділився планами нових доріг на Західній Україні

Укравтодор поділився планами нових доріг на Західній Україні

Головна мета – з’єднати обласні центри з існуючими швидкісними трасами. Крім того, “Укравтодор” планує будівництво кількох об'їзних доріг навколо Львова, Стрия та Тернополя. Будівництво північного обходу в Рівному, що дозволить приєднати Луцьк до мережі швидкісних доріг, вже розпочато.

Оскільки швидкісна траса лише одна – Київ-Львів-Ужгород Е40 (М-06), тому й з’єднувати будуть саме до неї. Та й цю дорогу треба суттєво модернізувати перед тим, як збільшити по ній потік транзитних авто, пише 24 канал.

Згідно повідомлення “Укравтодору”, спочатку візьмуться саме за розширення траси Е40 (М-06), адже на ній є “вузькі місця” між Рівним та Львовом. Загалом розшити дорогу мають на кількох відрізках у 34 кілометри.

Міжнародну дорогу М-09 планують розширення до 4 смуг від Львова до Тернополя, пізніше її продовжать коридором Е50 від Тернополя до Умані через Хмельницький та Вінницю.

«Позитивний ефект від розбудови мережі мають відчути майже 10 млн мешканців регіону, а середній час поїздки між обласними центрами регіону скоротиться на 20-50%, а від столиці до обласного центру - від 15 до 25%», - впевнені в “Укравтодорі”.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині відкрили благодійний рахунок для збору коштів, які підуть на протидію коронавірусу
Наступна новина «Перш за все – безпека працівників та клієнтів», – Роман Романюк про роботу ЦЗ в умовах карантину
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні