Україна хоче відкрити ще чотири пункти пропуску на кордоні з Польщею, два - на Волині

Україна хоче відкрити ще чотири пункти пропуску на кордоні з Польщею, два - на Волині

Україна проводить переговори щодо відкриття чотирьох нових пунктів пропуску (ПП) на кордоні із Польщею. 

Про це повідомив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами йдеться про відкриття ПП "Адамчуки-Збереже" на Волині, ПП "Млинище - Сліпче", ПП "Варяж-Усьмеж", ПП "Белз-Будинін".

Також очікується відкриття ПП "Нижанковичі-Мальховіце" (Польща), який працює на тимчасовій інфраструктурі виключно для порожніх вантажних транспортних засобів.

"Цей пункт пропуску має бути спільним на польській стороні. Нам обіцяли завершити роботи до кінця поточного року. Офіційне відкриття і запуск для транспорту з вантажами на цьому ПП планувалося з другого кварталу", - сказав заступник міністра.

Крім того, за його словами, Україна порушує з Румунією питання дозволу на проїзд вантажного транспорту через "Красноїльськ - Вікову де Сус", де зараз можуть проїжджати лише порожні вантажні автомобілі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський боксер виборов золото на міжнародному турнірі
Наступна новина На Волині розшукують «злодія в законі» з Грузії
Останні новини
Схожі новини